!У сезон кабачків часто готую їх за цим рецептом і багато. Дуже просто, але як смачно.

У сезон кабачків часто готовлю їх за цим рецептом і багато. Дуже просто, але як смачно

Цей рецепт кабачків дуже простий, а результат тішити своїм смаком. Готуються вони за лічені хвилини та з’їдаються миттєво. Мінімум інгредієнтів робить цю страву дешевою та швидкою, але при цьому неймовірно смачною.

Приготування:

Приготування соусу :

Змішайте соєвий соус, гірчицю, часник подрібнень, приправу для шашлику, сіль та кріп. Ретельно інгредієнти все перемішайте. Соус готовий.

Підготовка кабачків :

Очистіть від шкірки кабачки і наріжте невеликими брусочками. Додайте паприку та муку, добре перемішайте.

Жарка кабачків :

Обсмажуйте кабачки на сковороді на сильному вогні з невеликим колом олії рослинного до золотистого кольору, помішуючи постійно. Викладіть у миску обжарені кабачки.

Змішування з соусом :

До гарячих кабачків додайте|додайте| приготуйте соус і добре перемішайте. Кабачки готові.

Якщо ви ще не куштували цей рецепт кабачків, обов’язково приготуйте! Незважаючи на простоту, вони виходять неймовірно смачними. Будь ласка, поділитися в коментарях, чи пробували ви такі кабачки і як їх готуєте ви? Мені буде дуже цікаво дізнатися про ваші рецепти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.