!За смаком – як оливки. Найновіший рецепт консервації винограду на зиму.

За смаком

Якщо у вас є врожай винограду, не пропустіть можливість перетворити його на смачну закуску. Ця ягода не тільки корисна, а й дозволяє створити безліч кулінарних шедеврів. Готова закуска з винограду швидко розпродається на урочистому заході.

Інструкція з приготування:

1.Очистіть ягоди від бруду і розмістіть їх у скляних банках, додавши до них гвоздику та перець.

2. Потім залийте вміст банки окропом і зачекайте 20 хвилин, після чого відкиньте воду.

3. До відцідженої води додайте цукор і сіль, потім доведіть до кипіння.

4. У ягоди влийте оцет і потім заливку, яка щойно закипіла.

5. Щільно закрийте банки і дайте їм повністю охолонути.

Тепер ваша закуска з винограду готова до тривалого зберігання та обов’язково порадує вас та ваших гостей своїм незвичайним та насиченим смаком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.