Ось чудова ідея для смачного приготування кабачків без борошна. Я завжди прагну простоти в готуванні. Віддаю перевагу легким рецептам з доступними інгредієнтами. Особливо влітку, коли стояти біля плити не хочеться. Цей рецепт просто перемішується і готується на сковороді, і страва буде смачною як у гарячому, так і холодному вигляді.
Приготування:
У миску додаємо яйця і вівсянку, перемішуємо і залишаємо осторонь.
Беремо кабачки, вирішіть самі, видаляти шкірку чи ні. Якщо кабачки молоді, то це не обов’язково.
Натерті на великій тертці кабачки віджимаємо від зайвої рідини.
До кабачків без рідини додаємо зелень (у мене зелена цибуля та кріп) і видавлюємо часник за смаком.
Далі додаємо вівсянку з яйцями.
Солимо, перчимо, перемішуємо і готова основа.
Викладаємо кабачкову масу на сковороду та обсмажуємо на середньому вогні з двох боків до готовності.
Сирний соус:
У більшості рецептів приготування кабачків є сир. Я не додаю його до основної страви, але окремо готую сирний соус. Це швидко та дуже смачно.
У маленьку каструлю або сотейник вливаємо молоко, видавлюємо часник, додаємо щіпку цукру та 4 пластинки (близько 65 грам) плавленого (вершкового) сиру. Можна використовувати сир не в платівках.
Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і чекаємо, поки сир повністю розчиниться. На це йде не більше однієї хвилини.
Соус виходить густим та дуже смачним.
Можна додати твердий сир прямо в основну суміш, але на мій смак із соусом набагато краще.