Частину світу не знає цього рецепту. Дізнайтеся першим 🧇🥞Дешево та практично. Рецепт у коментарі👇

Для приготування найсмачніших чебуреків з сирною начинкою нам знадобиться лише мінімальна кількість базових інгредієнтів. Готуються вони дуже просто, а виходять повітряними, зберігаючи при цьому апетитно хрустку скоринку.

Інгредієнти:

4,5 склянки пшеничного борошна (485 г) 1 чайна ложка солі (5 г) 1,5 столові ложки вершкового масла (30 г) 1 склянка води (250 мл) 300 г сиру Рослинна олія для смаження

Покроковий рецепт:

Змішайте борошно із сіллю, додайте|добавляйте| розм’якшене масло|мастило|. Поступово влийте воду та замісіть м’яке тісто, воно не повинно липнути до рук. Вимішуйте тісто протягом 5-6 хвилин, потім розділіть на 2 частини та дайте їм відпочити протягом 20 хвилин під плівкою.

Тепер присипте робочу поверхню мукою|борошном| і тонко розкотіть тісто. Посипте поверхню мукою|борошном| і тонко розкотіть тісто. Звичайною чашкою обріжте пласт тіста рівними кружальцями. У центр кожного викладіть трохи начинки, потім скріпіть краї.

Розігрійте в глибокій сковороді велику кількість рослинної олії та обсмажте всі заготовки до рум’яності.

Начинка тут може бути будь-якою. Ідеально підійде насамперед класичний фарш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.