Для приготування найсмачніших чебуреків з сирною начинкою нам знадобиться лише мінімальна кількість базових інгредієнтів. Готуються вони дуже просто, а виходять повітряними, зберігаючи при цьому апетитно хрустку скоринку.
Інгредієнти:
4,5 склянки пшеничного борошна (485 г) 1 чайна ложка солі (5 г) 1,5 столові ложки вершкового масла (30 г) 1 склянка води (250 мл) 300 г сиру Рослинна олія для смаження
Покроковий рецепт:
Змішайте борошно із сіллю, додайте|добавляйте| розм’якшене масло|мастило|. Поступово влийте воду та замісіть м’яке тісто, воно не повинно липнути до рук. Вимішуйте тісто протягом 5-6 хвилин, потім розділіть на 2 частини та дайте їм відпочити протягом 20 хвилин під плівкою.
Тепер присипте робочу поверхню мукою|борошном| і тонко розкотіть тісто. Посипте поверхню мукою|борошном| і тонко розкотіть тісто. Звичайною чашкою обріжте пласт тіста рівними кружальцями. У центр кожного викладіть трохи начинки, потім скріпіть краї.
Розігрійте в глибокій сковороді велику кількість рослинної олії та обсмажте всі заготовки до рум’яності.
Начинка тут може бути будь-якою. Ідеально підійде насамперед класичний фарш.