“Сирний” трюк із лавашем – готую цю закуску щодня на сніданок, а сім’я просить ще і ще: найкращий мій рецепт

Кожна господиня, яка має велику родину, точно знає, наскільки важливо притримати цікавий рецепт смачного частування, яке швидко та легко готується. Для того, аби у вас завжди були ситі діти й чоловік, а витрачати на приготування багато часу не доводилось, спробуйте втілити у життя цей простий рецепт. Для нього знадобиться трішки часу, сиру та лаваша. Ви також можете додати м’яса або ковбаси, аби зробити страву калорійною та ситною.

Як швидко та без зайвого клопоту приготувати смачний сніданок на всю родину – кулінарний лайфхак
Як швидко та без зайвого клопоту приготувати смачний сніданок на всю родину – кулінарний лайфхак

Інгредієнти:

  • 2 тонкі або середні вірменські лаваші;
  • 150-200 г ковбаси;
  • 100-150 г сиру;
  • Декілька пучків свіжої зелені;
  • 2 столові ложки олії;
  • Сіль та перець на смак.

Спосіб приготування:

Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Покладіть ковбасу на сковорідку та смажте її, періодично перевертаючи, до того часу, поки вона не стане золотистою та готовою. Потім вийміть ковбасу з сковорідки та наріжте її тонкими шматочками або кільцями. Розгорніть армянські лаваші на робочій поверхні. Рівномірно розподіліть на них смажену ковбасу. Наріжте сир тонкими пластинами або натріть його на тертці, а потім рівномірно розподіліть його на лавашах над ковбасою. Покладіть свіжу зелень зверху на сир.

Згорніть лаваші у трубочки або рулетики, ви також можете скласти їх у конвертики. Головне, аби начинка не вилізла з лаваша та залишилась всередині. Розігрійте олію на тій же сковорідці, на якій ви смажили ковбасу. Покладіть рулетики з лаваша з ковбасою, сиром і зеленню на розігріту сковорідку. Смажте їх з обох сторін до золотистого кольору, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку. Після того, як лаваші стануть хрусткими, дістаньте їх зі сковорідки.

Як швидко та без зайвого клопоту приготувати смачний сніданок на всю родину – кулінарний лайфхак
Як швидко та без зайвого клопоту приготувати смачний сніданок на всю родину – кулінарний лайфхак

Подавайте закуску обов’язково гарячою, інакше вона не так добре смакуватиме. Прикрасьте все зеленню та тертим сиром. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.