Цей зовні красивий і ніжний на смак десерт приготувати дуже швидко і просто🤗Рецепт у першому коментарі

Персиковий торт суфле без випічки

Цей зовні красивий і ніжний на смак десерт приготувати дуже швидко. До того ж, і досить просто. 

Для нього треба лише вибрати вершки саме жирні. Тоді торт вийде саме таким, як хочеться. Персики ж спокійно можна замінити або консервованими ананасами, або якимись іншими фруктами.

Склад продуктів:

  • Галетне печиво – близько 120 г; Вершкове масло – не більше 80 г; 200 мл вершків жирних;
  • На вибір: сметана великої жирності чи грецький йогурт    250 грамів; Цукрова пудра – 25 г;
  • Згущене молоко – 60 грамів; 12 г желатину листового; Персики або інші фрукти взяти 600 грамів;
  • Для декору потрібні жирні вершки – 150 мл і також 25 грамів пудри (цукрової).

Кроки з приготування торта

* Спочатку треба подрібнити печиво, тобто розфарбувати його. І змішати із вершковим маслом, попередньо розтопленим.

* Потім викладайте це у форму, яку застелили пергаментом. Ущільніть склянкою. І поставте форму в холодильник.

* Від шкірки очищаємо персики, ріжемо на шматочки. Основну частину перебийте занурювальним блендером до пюре.

* Желатин залийте водою і залиште для набухання.

* Вершки збийте так, щоб стали пишними. Потім слід всипати пудру та додати йогурт чи сметану. 

* Тепер треба збити масу до однорідності.

* Наступне – розтопити желатин і змішати зі вже збитою масою.

* Додати персики, нарізані шматочками, перемішати та викласти масу у форму на застиглу основу з печива.

* Накрити плівкою десерт і поставити в холодильник для застигання.

* Збити вершки з пудрою до густини та перекласти в кондитерський пакет із насадкою.

* Видавити трояндочки по всій поверхні торта. Додати шматочки персиків та подати до столу.

До речі, желатин можна використовувати будь-який, який у вас є вдома.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.