Торти з печива у мене асоціюються із дитинством. Готуються вони швидко, а солодке частування виходить дуже смачним.
Наразі торти з печива готують нечасто, замінюючи їх складними десертами. Але іноді, наприклад, коли гості прийшли раптово, можна подати їм до чаю не банальні печінки, а справжній торт.
Інгредієнти беремо такі:
- 400 г сиру (у мене був 5%); Баночка згущеного молока;
- 2/3 склянки молока; 30 штук печива (найзвичайнішого, пісочного);
- 2 банани; Ванільний цукор; Цукати та горіхи (для прикраси).
У мисці змішайте сир зі згущеним молоком та ванільним цукром. Це буде наш крем.
Влийте молоко у плоску тарілку. Швидкими рухами обмочуємо кожне печиво у молоці та викладайте його на блюдо. Завдяки цьому нам не потрібно буде чекати, поки торт просочиться. Зробили один шар печива, змастили кремом. Банан нарізаємо тонкими слайдами та викладаємо на крем.
Продовжуйте чергувати шари доки все печиво не закінчиться. Верхній шар можна зробити із сухого печива, а можна змастити його кремом та прикрасити бананами чи горішками. Також можна зробити посилку із сухого печива.