Наша сьогоднішня страва ідеально підійде для сімейної вечері. Його приготування не забере багато часу та зусиль у господині, а смак порадує кожного.
- Стегна чи ніжки курки – 1 кг; 700 гр капусти білокачанної;
- По 1 моркві та цибулиці; Пара зубчиків часнику; 20 гр вершкового масла;
- Зі спецій: 2 лаврових листи; по 1/2 ч. л. паприки та каррі; сіль; чорний перець.
- Трохи олії без запаху.
Готується страва так:
Видавлюємо до нього часник, одягаємо рукавички і добре перемішуємо. Накриваємо м’ясо плівкою та прибираємо для маринування у холодильник на пару годин.
Перед самим приготуванням нарізаємо кубиком цибулю, моркву натираємо, капусту шаткуємо. Солимо трохи овочі, перчимо, заправляємо парою ложок олії та розминаємо все руками.
У пакет для запікання викладаємо овочі, до них у компанію відправляємо м’ясо. Додаємо трохи вершкового масла та лаврушку. Пакет зав’язуємо, кладемо у форму або на лист.
Ставимо в духовку і готуємо все за 200 градусів 45-50 хвилин. Акуратно розрізаємо пакет та ставимо назад у духовку ще на 5 хвилин. Але орієнтуємося на готовність м’яса.
Таким чином, у вас виходить смачна курятина і відразу ж до неї гарнір.
Готуйте із задоволенням!