Ніжний кекс, який тане у роті. Смачний та рецепт простий

Це кекс відрізняється особливою ніжністю та легкістю. Він чудово гарний під час ранкового чаювання!

Нежний кокс recept

Вам треба запастися такими інгредієнтами:

* Півтори склянки борошна; * Два курячі яйця; * 150 грам цукру;

* 100 грам вершкового масла; * ½ склянки кефіру; * 0,5 чайної ложки ваніліну;

* 11 грам розпушувача; * 100 грам персикових цукатів; * Одна дрібочка солі.

Як приготувати, слідуючи крок за кроком:

1. Розтопивши вершкове масло, перемішайте його, додавши яєць, цукрового піску, персикових цукат і кефіру.

2. З’єднайте 1,5 склянки борошна і 11 г розпушувача, просійте це в суміш з яєць і олії, розмішайте. Замішуйте тісто.

3. Нагрійте духовку до 180 град. Форму для випічки треба змастити, взявши вершкове масло|мастило|, і посипати манною крупою.

4. Налийте тісто у форму. Час випікання – 50 хв.

5. Після закінчення випікання кекс на 10 хв. залиште лежати у формі.

6. Потім форму переверніть, дістаньте звідти кекс і нехай він остигає. По верху кекс обсипте, взявши цукрову пудру і несіть на стіл.

Приємного чаювання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.