Смажу рибу тільки на воді, без бризок і олії, що пригоріла. Виходить соковито, хрумтить чудово

Правильно посмажити рибу — складне завдання для великої кількості кулінарів-початківців. Справа в тому, що для приготування риби в сковороді треба мати невеликий набір знань.

Наприклад, не варто надто довго смажити рибу. Інакше з волокон випарується вся волога та м’ясо стане сухим.

Також не можна використовувати в рибі багато олії. Воно може вбратися в волокна, що зробить смак риби нудотним. Потрібно ретельно підбирати спеції до риби, враховувати види.

Варто розповісти про те, як правильно посмажити рибу з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти для смаженої риби:

  • риба – 2 шт.;
  • сіль – 2 щіпки;
  • борошно – 100 г;
  • кукурудзяне борошно – 100 г.
  • Приготування смаженої риби:

Позбавляємо рибу від зябер, нутрощів, плавців та голови. Нарізаємо рибу на невеликі шматочки спочатку впоперек, а потім уздовж. Забираємо з м’яса зайві кісточки.

Викладаємо філе в миску, посипаємо сіллю та ретельно перемішуємо. Залишаємо рибу на 15 хвилин злегка ввібрати сіль.

Змішуємо в пакеті пшеничне та кукурудзяне борошно. Викладаємо рибні шматочки в целофановий пакет із борошном, ретельно перемішуємо там філе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.