З’єдную 3 картоплі та банку консервів – смачні котлети за пару хвилин! Хочу поділитися рецептом смачних рибних котлеток, які я вчора готувала на вечерю. Дуже простий рецепт, доступні інгредієнти, загалом рецепт усім рекомендую!

Чудово, коли можна приготувати щось смачне та корисне із звичайнісіньких продуктів! Почнемо з приготування цих незвичайних котлет.

  • 3 великі картоплини
  • 1 банка рибних консервів (наприклад, сардини в олії)
  • 1 цибулина
  • 1 жовток
  • 1 ст. ложка манної крупи
  • Сіль та перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. Варіть картоплю до готовності близько 25 хвилин після закипання води. Відкиньте воду і дайте картоплі трохи охолонути.
  2. Відцідіть надлишок олії з консервів із рибою. Розімніть рибу вилкою в глибокій мисці. Дрібно наріжте цибулю і додайте її до рибної маси.
  3. Очистіть картоплю, що остигнула, і натріть її на тертці. Додайте терту картоплю до рибної маси з цибулею. Додати жовток, манну крупу, чорний мелений перець і сіль за смаком. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.
  4. Посипте поверхню для борошном, викладіть на неї рибну масу і сформуйте з неї батон. Розріжте батон на кілька частин та сформуйте невеликі котлети з кожної частини.
  5. Розігрійте сковороду з олією. Обсмажуйте котлети по обидва боки до золотистої кірки.

Готові котлети викладіть на тарілку і подавайте, наприклад, з приготованим білим рисом. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.