Десерт ніжний і легкий, і наші млинці виходять дійсно дуже смачними, а начинка з сиру – дуже ніжна.
Процес приготування
Беру міксер і збиваю з його допомогою яйця, обов’язково додаю цукор і сіль, борошно і, звичайно ж, крохмаль, все це знову замішую. По частинах, порційно та акуратно вливаю молоко, знову перемішую. Наприкінці в загальну масу додаю олію, знову перемішую. Тісто необхідно залишити на 15-20 хвилин, далі трохи розігріваю олію та смажу млинці.
Для приготування начинки подрібнюю сир у м’ясорубці або за допомогою того ж міксера, додаю лимонну цедру, жовток, ваніль, пудру, манку, все це добре перемішую. Дрібно ріжу банани і перемішую з сиром. Потім залишиться просто розрізати млинці на 4 частини, відправити начинку в них і закрутити до остаточного варіанту.
Потім вони викладаються на форму з пергаментом, змащуються розтопленим маслом. Також треба накрити фольгою і зробити так, щоб вийшла випічка, процес займає 45 хвилин.