ГАРБУЗ, МОРКВА ТА ІМБИР: 🔍 ЦЕЙ СМАЧНИЙ АПЕЛЬСИНОВИЙ СУП НАСИТИТЬ ВАШЕ ТІЛО ВІТАМІНАМИ В ЗИМОВОМУ ПОРИ РОКУ! Рецепт у першому коментарі👇👇👇

Цей помаранчевий суп – просто криниця вітамінів. Колір виходить таким яскравим від каротину, тобто рослинного пігменту, який у твоєму організмі перетворюється на витамин А.

Гарбуз, морква та картопля наситять твій організм великими дозами витамину С, фолієвої кислоти та клітковини. А ще він підніме тобі настрій своїм пряним ароматом та надзвичайно яскравим кольором.

складові

1 середній гарбуз
2 середні картопляни
8 ст. води
8 середніх морквин
3 скибочки свіжого імбиру
1 банка кокосового молока
1/2 ст. л. мускатного горіху
1/2 ст. л. коріандру
перець і сіль за смаком

Приготування

Розігрій духовку до 190 градусів.
Розріж гарбуз навпіл і бачили насіння. Потім поклади її розрізаними сторонами вниз на лист і залий водою на півсантиметра.
Очисти картоплю, проколи її вилкою і поклади на окремий деко.
Випікай гарбуз та картопля, поки вони не стануть м’якими (від 45 хвилин до 1 години).
Поки гарбуз і картопля випікаються, налий воду в кастрюлю і нагрівай її.
Очисти і наріж моркву. Поклади її разом та імбиремо у воду і доведи до кипіння. Зменши вогонь, накрий та вари протягом 30 хвилин.
Вимкни овощний бульйон і дай йому настоятися. Коли гарбуз із картоплею будуть готові, дай їм трохи охолонути. Потім дістань м’якоть із гарбуза і додай його в суп.
Очисти картопля, наріж її і теж додай у суп.
Додай кокосове молоко та спеції.
Цей суп незамінний у холодну пору року, коли нашому організму не вистачає сонячного світла та вітамінів. А ще він зможе підняти тобі настрій навіть у похмуру погоду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.