ШОКУЮЧІ КРАСУНКИ БЕЗ ГРАМУ М’ЯСА! 🥘🔍 НЕМОЖЛИВО ВІДІРВАТИСЯ!

Чудові котлетки без грама м’яса! Відірватися неможливо!

Інгредієнти:

250 грам моркви
250 грам кабачків
1 луківка
1 яйце
75 г манної крупи
250 мл. овощного бульйону
Рослинна олія
Перець та сіль за смаком
Один гострий перчик (не обов’язково)
Зубчик чесноку
Для соусу:

100 г натурального йогурту
30 г майонезу
Чайна ложка готової гірчиці
Невеликий пучок зеленої цибулі
Зубчик чесноку
Чорний мелений перець
Приготування:

1. Цибулю та чеснок дрібно нарізати. Перець розрізати вдовж, видалити все насіння, подрібнити м’якоть. Моркву натерти на середній тертці, кабачки на великій. Дрібно нарізати зелений лук.
2. У каструлі з товстим дном розігріти столову ложку олії, обжарити часник і лук. Влити овочевий бульйон, довести до кипіння, всипати манку і помішуючи постійно варити до загусання. Вогонь зробити найменший і варити до готовності крупи. Остудити, додати яйце і вимішати суміш
3. Масу, що вийшла, розділити на дві частини. В одну додати морквину, в іншу – віджатий кабачок. Можна, звісно, ​​все разом перемішати. Посолити і поперчити до смаку. Мокрими руками сформувати невеликі котлетки та обжарити біля олії по п’ять хвилин.
4. Скласти у форму та довести до готовності у духовці.
5. Для приготування соусу змішати йогурт і майонез, додати спеції, дрібно нарізаний зелений лук та подрібнений часник, посолити та поперчити до смаку. За бажанням можна додати свіжий або маринований огірок (його дрібно нарізати) та зелень. Подавати соус охолодженим.
Дуже смачно! Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.