Чому мої млинці з м’ясом завжди соковиті всередині, а інші господині ні: 🥞 👇👇👇

Такий рецепт млинців я отримала «на спадок» від своєї свекрухи, яка готувала їх так смачно, що ми завжди просили приготувати їх до нашого приїзду.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

фарш асорті;
цибуля
млинці.

Процес приготування

Фарш викладаємо в сковороду і наливаємо трохи води, щоб фарш залишався соковитим, а не зажареним.
Через 20 хвилин додаю до м’яса натерту на дрібній тертці цибулю
(разом із соком). Це важливо!
Важливо простежити, щоби трохи рідини все ж таки залишилося на дні сковороди.
Гасимо під кришкою до готовності, періодично перемішуючи. Процес займає близько 15 хвилин.
Не допускаємо, щоби м’ясо почало підсмажуватися! Інакше начинка може не вийти соковою!
Млинці готуйте за своїми рецептами.
Фаршируємо млинці фаршем.
Частину можна заморозити, частину обсмажуємо на топленій вершковій олії та подаємо до столу.
Млинці з соковою та смачною м’ясною начинкою готові!
Спробуйте цей спосіб і ви ніколи не будете готувати за іншими рецептами.
Начебто все просто, але мало хто знає цей дуже простий спосіб.
А як ви готуєте м’ясну начинку для млинців?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.