Ви не уявляєте, наскільки він ніжний, повітряний і наскільки ароматний! Сьогодні хочу поділитися з вами чудовим рецептом дуже простого пирога на сковороді.

Рецепт:

Яйце – 1 шт.
Сіль – щипка
Сахар – 80 гр.
Ванільний цукор – 1 ч. л.
Молоко – 150 мл
Рослинна олія – ​​60 мл
Мука – 150 гр.
Розпушувач – 1 ч. л.
Банані – 2 шт.
Давайте готовити!

Список продуктів та короткий відео-рецепт буде наприкінці статті.
У миску розбиваємо одне яйце, додаємо щипку солі.
Висипаємо 80 г цукру та одну чайну ложку ванильного цукру. Все перемішуємо виночком.
Виливаємо 150 мілілітрів молока та 60 мілілітрів рослинної олії. І ще раз перемішуємо виночком.
Додаємо 150 г муки та одну чайну ложку розпушувача.
І швидко замішуємо тісто, так щоб не було грудочок, але довго не треба замішувати, як тільки грудочки зникли цього достатньо.
Два банані нарізаємо невеликими шматочками.
Сковорідку змащуємо добре вершковою олією, я кусочок заздалегідь дістала з холодильника, щоб вона стала м’якою. На дно сковороди висипаємо 3 ложки цукру, щоб на пирозі утворилася карамельна корочка.
Викладаємо банані на цукор та заливаємо тестом. І потім закриваємо кришкою, ставимо на маленький вогонь приблизно 30 хвилин.
Пиріг готовий, накриваємо тарілкою та перевертаємо. За бажанням пиріг можна посипати цукровою пудрою.
Вийшов смачний, повітряний, м’який пиріг до чаю, із вираженим банановим ароматом.
Теплий пиріг дуже смачно подавати із кулькою сливкового мороженого.
Обов’язково приготуйте банановий пиріг, вам він дуже сподобається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.