Шоколадний пиріг. 🍩🍩 Неймовірно ніжні та м’які, зі звичайних виробів! Мокрий шоколадний торт – рецепт дуже легкого у приготуванні торта з вологою м’якотю.

Неймовірно ніжний та м’який, із звичайних продуктів! Мокрий шоколадний пиріг – рецепт дуже простого у приготуванні пирога з вологим м’якушем.

складові

Для тесту:

Яйце 4 шт
Цукор 1 ст
Борошно 1 ст
Молоко 4 ст.л
Какао-порошок 3 ст.л
Ваніль 1 пакет (5 г)
Розпушувач 1 пакет (10 г)
Молоко 1 ст (холодне!)
Для вершкового крему:
Вершки 1 упаковка ( 75 г)
Молоко 1 ст (холодне!)
Для шоколадного крему:
Какао – порошок 128 г
Цукор 0.5 ст
Молоко 2 ст

Як приготувати шоколадний торт?

Змішайте яйця і цукор у глибокій мисці за допомогою міксера або віночка поки він не спіниться.
Додайте решту інгредієнтів для тесту і продовжуйте перемішування протягом 3-4 хвилин до однорідної консистенції негустих вершків.
Вилийте тісто, що вийшло, в змащену маслом круглу форму.
Випікати торт у заздалегідь розігрітій духовці при температурі 170°C протягом 25 або 30 хвилин.
Контролюйте готовність чистою зубочисткою, коли на ній не залишиться сирого тіста – торт готовий, вийміть його з духовки.
Потім вилийте на нього склянку холодного молока і залиште, щоб увібрати молоко і охолонути.
Готуємо шоколадний крем

Змішайте молоко, какао-порошок та цукор для шоколадного соусу в мисці, помішуйте, поки він не загусне.
Потім залиште його в прохолодному місці та інколи перемішуйте. Коли соус стане досить густим, вилити його зверху на торт на збиті вершки, якими ви намазали на торті раніше.
Можна посипати кокосовою стружкою або будь-яким меленим горіхом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.