Крабовий салат із пікантними нотками, які додає йому корейська морква. Швидке приготування та оригінальний смак, такий салат можна зробити навіть на святковий стіл.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти :
морква корейська, 150 г;
крабові палички, 200 г;
яйця, 2 шт.;
плавлені сирки, 2 шт.;
майонез, 2 ст.
Процес приготування
Крабові палички розморожуємо та ріжемо шматочками.
Сирок плавлений трьом на великій тертці.
Яйця відварюємо, остуджуємо та ріжемо кубиком.
Змішуємо всі продукти та заправляємо майонезом.
Можна салат відправити в холодильник остудитися або одразу подавати на стіл.
Салат можна використовувати як начинку для тарталеток, вийде оригінальна і смачна закуска. Підходить салат і як начинка для рулету з лаваша. В цьому випадку. У ній не завадить свіжий огірок, і тоді до смаку у вас вийдуть майже суші. Рулет обертаємо плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин, потім ріжемо порційними скибочками і красиво викладаємо на блюдо.
Деякі до смаку ще додають часник, якщо в моркві по-корейськи його мало.