Млинці відомі у всьому світі своїм смаком та ароматом. Звідки прийшли до спільної світової кухні млинці? Це питання залишається без належної відповіді багато часу. Справа в тому, що люди не можуть визначитися, хто перший почав готувати млинці.
складові
борошно – 225 г;
цукор – 3 ст.л.;
сіль – щіпка;
яйця – 3 шт.;
молоко – 500 мл;
вершкове масло – 3 ст.л.;
ваніль – щіпка.
У миску з борошном висипаємо сіль та цукровий пісок, розбиваємо яйця. Збиваємо яйця в борошні, поступово вливаємо в нього тепле молоко. Розтоплюємо вершкове масло у мікрохвильовій печі. Збиваємо тісто для млинців віночком, продовжуємо вливати в тісто тонким струмком молоко. Додаємо в тісто вершкове масло та ваніль, перемішуємо до однорідності. Виливаємо у тісто залишки молока. Обсмажуємо тонкі млинці на сковороді по 30 секунд із кожного боку. Таким чином виходять прості тонкі млинці, які при цьому не рвуться. Їх можна використовувати окремо або разом із начинкою.