Біляші з м’ясом, а точніше з фаршем — це те, що нас одразу манить своїм ароматом! Проходячи повз кафешки або ринки, так і хочеться з’їсти ці смажені пиріжки. АЛЕ!!! Я закликаю вас не піддаватися апетиту і приготувати домашні справжні соковиті біляші своїми руками, до того ж і новий рецепт підвернувся. Нове тісто, точніше вдосконалене старе, просто в ньому є невеликий секрет.
Рецепт:
Для тісто:
Сир – 320 гр
Яйце – 3 шт
Сметана – 3 ст.
Цукор – 1.5 ст.
Сіль – 1 ч.л.
Сода – ½ ч.л.
Оцет 9% – 1 ч.л.
Олія – 3 ст.л.
Борошно – 370 гр
Начинка:
Фарш (свинина) – 600 гр
Цибуля – 1 шт
Часник – 3 зубчики
Сіль - ½ ч.л.
Чорний перець
Олія рослинна
https://youtu.be/gCbyRHQ5eJs