Не рецепт, а золото! Нова японська технологія яблучної випічка вже захопила увесь світ, тепер цю випічку до чаю готую тільки так – геніально!
Відмінна ідея приготування яблучного пирога порційно. Крім того, він і готується дуже швидко, випікати ми його будемо в духовці. Рецепт незамінний в ситуації “неждані гості”!
Інгредієнти:
яйце 2 шт
щіпка солі
цукор 100 г
вершкове масло 100 г
кефір 100 г
борошно 200 г
розпушувач 10 г
яблука 2 шт
Приготування:
У миску збийте яйця додайте цукор і дрібку солі, збийте ручним міксером. Потім влийте кефір і вершкове масло, масло повинно бути трохи розтоплене.
Додайте борошно і розпушувач, замісіть густе тісто.
Кожну чашку наполовину наповніть тістом.
Зверху кладіть нарізані яблука. Випікайте в духовці при температурі 180 ° 35-40 хвилин.
Зверху посипте цукровою пудрою.
Готово, приємного приготування і смачного Вам!
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!
Друзі, якщо ви бачите рецептики, то ставте вподобайки, для мене це важливо 🥰 Дякую всім за розуміння та підтримку 😘