Приготувала малосольну скумбрію в огірках ❤️

❇️ на 1 літр води
❇️100 г солі
❇️2 столові ложки цукру
❇️чорний перець горошком
❇️лаврський лист
❇️1 свіжа цибулина ❇
▶️добре помити і замочити рибу
▶️розріз не великий 1.5 см
▶️У мене була свіжа рибка, я змочив її від крові
▶️робимо розсол, відваривши інгрідієнти, перераховані на 5 хв вище (прибираємо цибулю в кінці
▶️даємо солі охолонути
▶️ викласти рибу і залити сіль за 24 години можна їсти
Рецепт не для тривалого зберігання риби.
Всім гарного дня ❤️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.