«Таючий сніг» – рецепт простого, але смачного печива

З продуктів потрібні такі:
* 250 грам вершкового масла (має кімнату. температуру); * Півсклянки цукрової пудри;
* Три з половиною склянки борошна; * Одна пачка (або 10 грам) ванільного цукру;
* Яйця та розпушувач не потрібні.
Детальний опис приготування:
1. У миску треба покласти 250 грам вершкового масла, цукрової пудри і олії. Збиваємо все, взявши міксер.
3. Покладіть муки (одна склянка), міксером розмішайте.
4. Потім кладіть ще склянку борошна, але розмішайте вже за допомогою ложки.
5. Висипайте на кухонний стіл третю склянку з борошном і викладіть тісто. Вимішуйте руками. Повинно вийти тісто, однакове за густотою та щільністю.
6. Нарешті, кладіть борошно, що залишилося (0,5 склянки). І вимішуйте.
8. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів, поки тісто не стане рум’яним. Це займе 10 або 15 хвилин, що залежить від якостей вашої духової шафи.
9. Обваляйте печиво у цукровій пудрі. І краще це зробити, поки печінки гарячі.
Ось і вийшов у вас розсипчастий і неймовірно смачний десерт!
Смачного!