Мариновані помідори половинками на зиму

Петрушка
0,3 пуч.
Базилік
0,3 пуч.
Сіль
1 ст. л.
Цукор
4 ст. л.
Оцет
6 ст. л.

Приготування

    1. Спочатку потрібно приготувати заправку для помідорів. Для цього прокрутіть болгарський та гострий перці у блендері. Додайте часник та зелень, подрібніть інгредієнти.овочеве заправлення із зеленню
    1. У кожну банку покладіть по 3 ст. л. приготовленої овочевої заправки.
    2. Промийте та просушіть помідори, зріжте плодоніжку та розріжте їх навпіл. Щільно покладіть помідори в банки.помідори половинками
    1. Додайте у воду цукор і сіль, доведіть маринад до кипіння, а потім розлийте банками.наповнення банок маринадом
    1. Накрийте банки кришками, поставте їх у велику каструлю, застелену рушником. Наповніть каструлю водою та простерилізуйте банки 10 хвилин.
    1. Влийте по 2 ст. л. оцту у кожну банку. Закатайте банки, переверніть їх, укутайте і байте охолонути.додавання оцту
До речі, такі  помідори половинками на зиму  готують не лише із червоних томатів, а й із зелених! Закуска в будь-якому випадку виходить красивою та дуже смачною. Кількість гострого перцю можна регулювати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.