СПАГЕТІ КАРБОНАРА: МІЙ ДОМАШНІЙ РЕЦЕПТ

Спагеті карбонара
  • ПРИГОТУВАННЯ
    20 хвилин
  • ПОРЦІЇ
    2
  • СКЛАДНІСТЬ
    помірно

З безлічі варіантів італійської пасти спагеті карбонара мені подобається найбільше. Її дуже просто приготувати, а ще це дуже швидко і недорого. У цієї пасти багато різних варіантів приготування. Іноді її подають з цілим жовтком зверху і не використовують вершки. Я вирішив не вигадувати щось нове і незвичайне і поділитися своїм домашнім рецептом приготування цієї пасти. Вам обов’язково сподобається!

ЯК ПРИГОТУВАТИ СПАГЕТІ КАРБОНАРА

 

ІНГРЕДІЄНТИ

СПАГЕТІ КАРБОНАРА: МІЙ ДОМАШНІЙ РЕЦЕПТ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

 КРОК 1

Бекон (100-150 г) поріжте невеликими шматочками або використовуйте вже готові смужки. 2 зубчики часнику роздушіть ножем, ½ шт. цибулини наріжте дрібними кубиками. Розігрійте пательню з 1 ст. л. оливкової олії та додайте спочатку часник, через 1 хвилину бекон і потім цибулю. Обсмажте кілька хвилин.

бекон и лук спагетти карбонара
 КРОК 2

Потім додайте яйце і вершки (50 мл). Добре перемішайте, щоб суміш стала однорідною. Відразу зніміть пательню з вогню, щоб яйце не згорнулося.

бекон и сливки спагетти карбонара
 КРОК 3

Поставте варитися спагеті. На 2 літри води додайте 20 г солі та 250 г спагеті, 1 ст. л. оливкової олії. Варіть приблизно 7 хвилин, потім злийте воду. Можна залишити трохи води від спагеті й потім додати до соусу для більшої соковитості. Досить 1-2 ст. л.

как отварить спагетти
 КРОК 4

З’єднайте готову пасту із соусом, добре перемішайте. Натріть пармезан (50 г), додайте перець за смаком і листя петрушки (20 г).

спагетти карбонара соус

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.