Всю дрібну цибульку “утилізую” в цю смачну заготовку! Маринована цибуля на зиму: так смачно, хотіла приготувати на зиму, але з’їли за вечір, завтра готуватиму знову

Маринована цибуля на зиму: так смачно, хотіла приготувати на зиму, але з’їли за вечір, завтра готуватиму знову

Приготуємо дуже смачну, пікантну і ароматну мариновану цибулю на зиму – це так смачно, що хотіла приготувати її на зиму, але з’їли за вечір, завтра готуватиму знову! Рекомендую і Вам зберегти та спробувати хоча б кілька баночок!

Інгредієнти:
400 г цибулі,
200 мл води
2 лаврових листи,
гострий перець (за бажанням)
2 ст. л запашного перцю,
1 бутон гвоздики,
1 ч. л. чорного перцю,
2 ст. ложки олії,
1 ст. ложка цукру,
1 ч. ложка солі,
2 ст. ложки 9%-го оцту.
Приготування:
Цибулю очистити від лушпиння, відрізати низ з корінцями, промити.

Для маринаду з’єднати воду, сіль, цукор, перці, лавровий лист, соняшникову олію і оцет. Довести до кипіння.

Полити в маринад підготовлену цибулю і проварити 5-6 хвилин.

Розфасувати гарячою у стеридизовані банки і закрутити стерилізованими кришками. Залишити банки до повного остигання дном вгору.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.