З виключенням світла, ця заготовка справжня паличка-виручалочка! Салат із перловкою «Сита зима» – дуже смачний та ситний!
Салат із перловки «СИТА ЗИМА»! Дуже смачний та ситний!
На знадобиться:
Перлова крупа – 1 склянка.
Болгарський перець – 1 кг.
Морква – 500 гр.
Помідори – 1 кг.
Цибуля – 500 гр.
Часник – 50 гр.
Оцет – 5 ч л. 9%.
Цукор – 3 ст л (повних).
Сіль – 1 ст л (з гіркою).
Вода – 350 гр.
Олія – 150 гр.
Перець чорний мелений – 1 ч. л.
Лавровий лист – 2 шт.
Кріп – 2 ст л (з гіркою).
Рецепт приготування:
1) Перловку промити та залити теплою водою.
2) Болгарський перець і моркву, нарізати соломкою (великою).
3)Цибулю нарізати кубиком.
4) Помідори та часник, пропустити через м’ясорубку.
5) З’єднати в посуді цибулю та моркву, додати воду та олію, з моменту закипання варити 10 хвилин.
6) Додати перловку та проварити з моменту закипання 15 хвилин.
7) Додаємо перець болгарський, помідори з часником, цукор, сіль, перець чорний, перемішуємо, додаємо лавровий лист і оцет, доводимо до кипіння і варимо 25 хвилин.
За 10 хвилин до закінчення варіння, додаємо кріп.
Розкладаємо в стерилізовані банки та закручуємо. Злегка кутаємо.
Салат готуємо на повільному вогні. Виходить дуже смачний і ситний. Приємного приготування та смачного Вам мої любі, миру та спокою Вашим домівкам !
Джерело: https://filizhanka.top/z-vyklyuchennyam-svitla-tsya-zahotovka-spravzhnya-palychka-vyruchalochka-salat-iz-perlovkoyu-syta-zyma-duzhe-smachnyy-ta-sytnyy