Рецепт часникової пасти із часникових стрілок – це супер смачно, таку заготовку в нашій сім’ї обожнюють
Вчора готувала чергову заготівлю і з великим задоволенням ділюся з вами своїм рецептом її приготування. І так: РЕЦЕПТ СМАЧНОЇ ЧАСНИКОВОЇ ПАСТИ З ЧАСНИКОВИХ СТРІЛОК яку в нашій сім’ї всі дуже люблять.
Приготування:
Часникові стрілки 1 кг,
4 ст ложки цукру,
2 ст ложки солі,
1 столова ложка лимонного соку, (можна оцту)
100 гр. олії
У мене трохи більше 1,9 кг стрілок , тому всі пропорції збільшила.
Часникові стрілки миємо , трохи обсушуємо і нарізаю на 2-3 частини, прокручуємо через м’ясорубку (можна в блендері до консистенції пасти), далі додаємо цукор і сіль, олію (за бажанням), столову ложку лимонного соку або оцту насиченого зеленого кольору, я додала саме лимонний сік), ретельно все перемішуємо.
Даємо настоятися протягом 15-20 хвилин. Далі розкладаємось нашу пасту в заздалегідь простерилізовані банки, закриваємо кришками, зберігаємо строго в холодильнику.
Часникова паста ідеальна для приготування соусів, салатів, других та перших страв, вона чудово зберігається в холодильнику протягом 3,5 місяців.
Також якщо ви хочете зберегти її на всю зиму, використовуйте порційні форми для льоду, заморозьте і зберігайте кубики в контейнері в морозилці.
ЧАСНИКОВА ПАСТА , ідеальна до свіжої відвареної картоплі, картопляних дерунів, кабачкових оладок і до м’яса, шалено смачно, всім рекомендую від душі, це правда шалено смачно і головне – корисно.
Друзі, якщо ви бачите дописи, то ставте вподобайки, для мене це важливо Дякую всім за розуміння та підтримку
Джерело: https://filizhanka.top/retsept-chasnykovoi-pasty-iz-chasnykovyh-strilok-tse-super-smachno-taku-zahotovku-v-nashiy-sim-i-obozhnyuyut