Листування Філіжанка кави 8 червень о 15:46 · Шарлотка є найпростішим і смачним десертом. Її можна приготувати не тільки зі звичною нам начинкою – яблуками, але і з замороженою полуницею! Полуницю необхідно заздалегідь дістати і розморозити природним шляхом. У мікрохвильовці не варто розморожувати полуницю, так як вона втратить вологу, вітаміни і красивий зовнішній вигляд! Філіжанка кави 8 червень о 15:46 · Пісочно-шоколадний торт з сметанно-сирним кремом та вишнями – не реальна смакота Філіжанка кави 8 червень о 12:48 · Борщова заправка “Торчин по-домашньому” на зиму: рецепт перевірений роками, який ви повинні мати в своєму записничку (борщ виходить смачний і насиченого кольору)

Борщова заправка “Торчин по-домашньому” на зиму: рецепт перевірений роками, який ви повинні мати в своєму записничку (борщ виходить смачний і насиченого кольору)
Борщова заправка “Торчин по-домашньому” на зиму

Хочете, щоб Ваш борщик був насиченого червоного кольору, і смак радував щоразу як Ви готуєте цю страву? Тоді Вам сюди – обов’язково збережіть цей рецепт ідеальної заправки!

Приготувавши цю заготівлю, взимку Ви отримаєте не тільки без клопоту приготовлений смачний і насичений борщ, а й вільний від “танців біля плити” час, який безцінний!

Інгредієнти:
Рецепт (вихід 8 банок по 0,5 л)

1,5 кг буряків
500 грам моркви
500 грам цибулі
500 грам солодкого перцю
1 кг помідор
150 мл олії
100 грам цукру
40 грам солі
2 ст. л. столового 9% оцту
Приготування:
Миємо та чистимо всі овочі.

Подрібнюємо в кухонному комбайні або натираємо на великій тертці моркву та буряк.

Цибулю та перець нарізаємо дрібно, можете крупно якщо подобатися.

Помідори пропускаємо через м’ясорубку.

Обсмажуємо на олії цибулю та моркву, додаємо до них буряк, перець та томати. Всипаємо сіль і цукор, тушкуємо від моменту закипання 20 хвилин.

Наприкінці додаємо оцет, ще 5 хвилин і готово!

Розкладаємо по стерильних банках, закручуємо, перевертаємо і після повного остигання відправляємо в холод.

Смачна заправка для борщу на зиму готова!

Смачного Вам і вдалих консервацій! Сподобався рецепт – зберігайте і поділіться ним у соціальних мережах, мені буде приємно, що господиньки матимуть шикарний рецепт борщової заправки!

Друзі, якщо ви бачите дописи, то ставте вподобайки, для мене це важливо Дякую всім за розуміння та підтримку
Джерело: https://filizhanka.top/borschova-zapravka-torchyn-po-domashnomu-na-zymu-retsept-perevirenyy-rokamy-yakyy-vy-povynni-maty-v-svoemu-zapysnychku-borsch-vyhodyt-smachnyy-i-nasychenoho-koloru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.