Ця заготівля з кабачків підкорила всіх: готую відразу 40 банок – смачно дуже і готується просто

Такі кабачки взимку просто вмить відлітають! Ця заготівля виручить особливо тих, хто дотримується посту. Відварив картопельки, відкрив баночку … і можна насолоджуватися смачним пісним обідом. Люблю прості рецепти заготовок – “без проблем”. Кабачки за цим рецептом на зиму заготовлюю у великій кількості.

 

Інгредієнти:
Кабачки – 2,5 кг
Часник – ціла головка
Морква – 250 г
Петрушка – великий пучок
Цукор – 125 г
Сіль – 1,5 ст. л.
Олія – 150 мл
Оцет 9% – 125 мл
Приготування:
1. Нарізаю кабачки або цукіні невеликими кубиками і кладу їх в глибоку каструлю.

2. Потім додаю моркву, натерту на великій терці.

3. Слідом додаю подрібнену зелень петрушки ( зелені використовую багато, так смачніше ).

4. Потім додаю подрібнений часник ( можна порізати часник пластиночками ).

5. Потім додаю цукор, сіль і олію. Після закипання варю кабачки НЕ перемішуючи 7-8 хвилин на середньому вогні без кришки.

6. Потім додаю оцет і все акуратно перемішую. Залишаю кабачки ще поваритися 3-4 хвилини. Потім плиту вимикаю.

7. Перекладаю кабачки в стерилізовані банки. Банки щільно закриваю кришками, перевертаю і вкриваю ковдрою до повного охолодження.

Смачна і яскрава заготівля на зиму з кабачків готова. Буду рада, якщо в коментарях ви поділіться зі мною своїми рецептами заготовок на основі кабачків.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Друзі, якщо ви бачите дописи, то ставте вподобайки, для мене це важливо Дякую всім за розуміння та підтримку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.