«У 90-і його готували в кожній родині»: смачне печиво до чаю «З нічого» – швидко, просто і дуже смачно

Найсмачніше і найшвидше печиво до чаю! Раніше в 90-і його готували в кожній родині, а я і зараз радую рідних. Готується просто і буквально « з нічого », а смак не передати словами! Ділюся рецептом.

Приготування:
У ємність розбиваємо яйце, всипаємо цукор, дріжджі і добре перемішуємо. Вливаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо.

Додаємо борошно і перемішуємо. Замішуємо тісто і залишаємо під харчовою плівкою на 15 хвилин.

Розкачуємо тісто і посипаємо на одну половину цукром.

Складаємо навпіл (цукором всередину) і трохи розкачуємо. Посипаємо цукром на одну половину і складаємо навпіл.

Знову посипаємо цукром на одну половину і складаємо навпіл.

Знову трохи розкачуємо і посипаємо на половину цукром. Складаємо навпіл і розкачуємо.

Потім посипаємо цукром, змішаним з корицею і нарізаємо на квадратики.

Викладаємо на деко з папером для випічки і випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

 

Інгредієнти:
Молоко – 50 мілілітрів
Цукор – 2 столові ложки
Сіль – щіпка
Яйце куряче – 1 штука
Дріжджі – 1,5 чайні ложки
Вершкове масло – 150 грам
Борошно пшеничне – 350 грам
Цукор і кориця (для посипання) – 130 грам
Джерело: https://filizhanochka.top/u-90-i-yoho-hotuvaly-v-kozhniy-rodyni-smachne-pechyvo-do-chayu-z-nichoho-shvydko-prosto-i-duzhe-smachno

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.