Готуються такі млинці швидко. Разом зі смаженням на їх приготування піде не більше 20 хвилин. Можна і на сніданок готувати; дуже смачно. Млинці з сиром і зеленню виходять дуже ніжними. За бажанням можна окремо спекти млинці, а з сиру і зелені приготувати начинку. Нафарширувати.
Рецепт:
Яйця 3-4 шт.
Сіль 0.5 ч. Л.
Цукор 1 ч. Л.
Сир 150 г
Зелень
Молоко 300 мл.
Борошно 150 г
Олія 30 мл.
Розпушувач 1 ч. Л.
Приготування:
Змішати яйця з сіллю і цукром. Я солі додала 0.5 ч. Л., її кількість залежить від того, наскільки солоний у Вас сир.
Якщо яйця великі, беріть 3; у мене не великі, беру 4 штуки.
Перемішати.
Сир натерти на дрібній терці і відправити в миску.
Зелень порубати. Зелень беріть будь-яку, на ваш смак. У мене зелена цибуля і кріп.
Налити молоко.
Просіяти борошно і розпушувач.
Додати олію. Я тісто роблю середньої густоти, можна рідші приготувати.
Також за бажанням в тісто можна і ковбасу додати.
Наливати тісто на розігріту сковороду, злегка змащену олією.
Розподіляючи тісто в коло.
Смажити млинці з сиром і зеленню до красивого золотистого кольору. На середньому вогні з двох сторін.
Перекладати млинці на тарілку. За бажанням можна їх змастити розтопленим вершковим маслом.
Я просто скручую трубочкою – і все.
Подавати млинці добре зі сметаною.
Такі сирні млинці можна подавати як з чаєм, кавою на сніданок, так і супом, замість хліба на обід.
Я навіть не сумніваюся, Ви смачно готуєте, але не треба забувати, що є і початківці господині, для яких рецепт буде актуальний. Якщо Ви теж так готуєте, буду рада, що нагадала про рецепт.