Це дуже смачний шоколадно-мусовий десерт без випічки за 5 хвилин! Цей швидкий і простий рецепт може приготувати кожен у домашніх умовах, навіть якщо у вас немає кулінарних навичок! Ми впевнені, що вся ваша сім’я і друзі будуть у захваті, спробувавши цей шоколадний десерт! Його смак вас шокує, а простота приготування здивує!
Рецепт приготування та інгредієнти:
Заздалегідь підготуйте форму для десерту. Я взяла пластикову пляшку 1,25 л.
80 грам цукру
50 грам какао
10 г агар-агару
350 мл молока
400 мл вершків (30-36%)
довести до кипіння, додати
90 грам темного шоколаду
Проваріть 1 хвилину і вимкніть вогонь. Добре перемішати і дати трохи охолонути
Залишити за кімнатної температури на 10 хвилин. Далі влити в пластикову пляшку і поставити у холодильник для застигання.
Потім беремо
50 грам цукру
10 грам ванільного цукру
10 г агар-агару
350 мл молока
400 мл вершків (30-36%)
Довести до кипіння. Готуйте 1 хвилину і вимкніть вогонь, додати
100 грам білого шоколаду
Добре перемішайте і дайте трохи охолонути. Перелийте у пляшку до темного мусу.
Дайте охолонути до кімнатної температури і поставте в холодильник на кілька годин.
Акуратно зніміть пластик, це легко. Далі приготуйте ганаш
100 г холодних вершків + 1 чайна ложка швидкорозчинного желатину
Залиште на 5 хвилин додати 85 г темного шоколаду
Нагріти, щоб розтопити шоколад і желатин,
швидко покрийте десерт шоколадним ганашем, оскільки він швидко загусне.
Можна поставити в холодильник на 10 хвилин
Молоко і шоколад – це так смачно!
Джерело: https://filizhanochka.top/duzhe-smachnyy-shokoladno-musovyy-desert-bez-vypichky-za-5-hvylyn-tsey-shvydkyy-i-prostyy-retsept-zmozhe-pryhotuvaty-kozhen