Торт «Бите скло»
Приготування:
Спершу готуємо желе за пакувальною інструкцією. Розчиняємо його у гарячій воді, ретельно перемішуємо і холодильник відправляємо на 3 години для застигання. У цей час можна витягнути з холодильника згущене молоко та сметану, щоб вони трохи прогрілися до кімнатної температури.
Після застигання нарізаємо желе на кубики прямо у ємності.
Желатин (25 г) розчиняємо у 150 мл води.
В окремій ємності змішуємо сметану, згущене молоко та розчинений желатин.
Потім акуратно з’єднуємо сметанно-згущену суміш із кубиками желе.
Отриману масу викладаємо у форму для торта. Якщо бажаєте, на дно форми можна викласти кулю печива, але це необов’язково.
Відправляємо торт до холодильника приблизно на 4 години для застигання.
Приємного апетиту!