Легкий, повітряний та низькокалорійний торт “Бите скло” до святкового столу: ділюся рецептом у коментарі

Легкий, повітряний та низькокалорійний торт “Бите скло” на святковий стіл: ділюся рецептом
Легкий, повітряний та низькокалорійний торт «Бите скло» на святковий стіл: ділюся рецептом

Торт «Бите скло»

Приготування:

Спершу готуємо желе за пакувальною інструкцією. Розчиняємо його у гарячій воді, ретельно перемішуємо і холодильник відправляємо на 3 години для застигання. У цей час можна витягнути з холодильника згущене молоко та сметану, щоб вони трохи прогрілися до кімнатної температури.

Після застигання нарізаємо желе на кубики прямо у ємності.

Желатин (25 г) розчиняємо у 150 мл води.

В окремій ємності змішуємо сметану, згущене молоко та розчинений желатин.

Потім акуратно з’єднуємо сметанно-згущену суміш із кубиками желе.

Отриману масу викладаємо у форму для торта. Якщо бажаєте, на дно форми можна викласти кулю печива, але це необов’язково.

Відправляємо торт до холодильника приблизно на 4 години для застигання.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.