“Оселедець під пальто” в закусочних тарталетах. Улюблений салат на новий виток. Ділюся рецептом в коментарях

“Оселедець під шубою” у закусочних тарталетках. Закоханий салат на новий лад

Думаю, ви погодитеся, що святкове застілля – це справжнє мистецтво, і кожна пані прагне здивувати та порадувати своїх гостей смачними стравами.

Сьогодні я хочу запропонувати вам цікаву ідею: закусочні тарталетки з ефектним зовнішнім виглядом та дуже смачною начинкою, що нагадує знаменитий салат «Оселедець під шубою»!

Покроковий рецепт:

Для приготування цих тарталеток нам знадобляться кошики діаметром 6-7 см.

Заздалегідь відварені, охолоджені та очищені моркву та буряк наріжте довільно та складіть у чашу.

Додайте сирний або вершковий сир і подрібніть до отримання однорідного пюре.

Незважаючи на наявність оселедця у складі закуски, масу потрібно злегка посолити та поперчити.

Тщательно перемішайте і поки відставте убік.

Для прикраси наріжте філе оселедця тонкими скибочками за кількістю тарталеток (одна скибочка на шкірну тарталетку) і відкладіть їх.

Філе, що залишилося, наріжте дрібними кубиками і покладете в невелику чашу.

Невелику фіолетову луку наріжте дуже дрібним кубиком і додайте до оселедця.

Перемішайте і при необхідності додайте ложку олії (я не додаю, бо моє філе оселедця вже було в маслі).

Перепелині яйця потрібно попередньо зварити у підсоленій воді протягом 4 хвилин з моменту закипання, потім остудити та очистити.

Розріжте яйця вдовж на 4 частини – вони, як і скибочки оселедця, підуть на прикрасу.

Тепер, коли всі інгредієнти підготовлені, викладіть буряково-вершкову масу у кондитерський мішок із маленькою фігурною насадкою.

Порожні тарталетки виставте на блюдо, на якому їх подаватимете, і на дно шкіри викладете суміш оселедця з луком.

Якщо у вас є час і бажання, ви можете приготувати кошики самі з піщаного, сметанного, листкового, сирного або картопляного тесту. Але я використовувала готові тарталетки, щоб показати, як швидко та просто можна приготувати цю чудову холодну закуску!

На суміш оселедця з кондитерського мішка видавіть буряково-вершкову масу у вигляді роз.

Збоку кожної тарталетки покладіть по скибочці нарізаного оселедця, а з протилежного боку – по дві дольки яєць перепелиних.

Прикрасьте закуску зеленню та подавайте на стіл!

Якщо всі продукти підготувати заздалегідь і зберігати у холодильнику у закритій тарі, то на оформлення тарталеток у вас піде не більше 10 хвилин!

Готуйте, експериментуйте та дивуйте своїх рідних та близьких! Бажаю вам чудових свят!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.