Смакота!
В одній мисці з’єднуємо яйця, 2 ложки столу цукру та сіль. Збиваємо виночком суміш до повного розчинення цукру.
Коли цукор розчиниться повністю, додаємо кефір у суміш та олію соняшникову. Тщательно усі інгредієнти перемішуємо.
У муку розпушувач додаємо та змішуємо сухі інгредієнти. Просіюємо муку в миску зі сумішшю кефіру, додаючи її поступово, щоб тісто не зробити щільним занадто.
Після замішування тесту в пласт розгортаємо його товщиною близько 1 см. Посипаємо поверхню тесту сахаром, рівномірно розподіляючи його.
Нарізаємо на квадратики тісто розміром 2х2 см. Викладаємо на лист заготовки, застелений пергаментним папером.
Випікаємо в духовці печиво за температури 180 градусів близько 15-20 хвилин.
Печиво виходити хрустким та м’яким. За бажанням перед випіканням можна для аромату посипати його корицею.