Ці булочки чудово ароматні, м’які та буквально танути біля роті. Я перепробувала безліч рецептів, але цей став моїм фаворитом завдяки своїй простоті та ідеальному смаку.



Шаги приготування:
Тісто
:
З’єднайте тепле молоко, цукор та дріжджі сухі у чаші. Перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб перевірити активність дрожжів.

Якщо з’явилася піна, дріжджі активні. Додайте сіль, яйця та масло вершкове розтоплене тепле. Добре перемішайте.

Заміс тесту
:
Якщо у вас є хлібопічка, одразу додайте всю муку до дріжджової суміші. Якщо ні, поступово вводьте муку, спочатку замішуючи ложкою, а потім руками.

Змастивши стінки чаші рослинною олією, перекладіть у неї тісто, плівкою накрийте і на 1:00 у тепле місце приберіть.
Формування булочок
:
Розділіть на дві частини тісто. Одну частину приберіть у пакет, а другу прямокутник розкотіть розміром 28×40 см.

Тісто змастіть|змазати| вершковою олією і сумішшю кориці і цукру посипте.


Скатування та нарізка
:
Скочуйте тісто в рулет щільний по широкому краю. Край не защипуйте.

Наріжте рулет ниткою на булочки і форму викладіть їх, попередньо застеливши дно пергаментним папером.

Загорніть край кожної булочки під основу, щоб вони зберігали форму при випіканні і не витікали цукор та масло.
Накрийте булочки плівкою та дайте їм підійти ще 25 хвилин.

Випічка
:
Розігрійте до 180°C духовку. Випікайте близько 25 хвилин. Час може залежно від вашої духовки варіюватися.

Приготування крему
:
У чаші цукрову пудру з’єднайте, м’яку олію вершкову і сир вершковий.

Спочатку лопаткою перемішайте, а потім доведіть масу за допомогою міксера до однорідності та пишності.

Фінальний штрих
:
Готові гарячі булочки щедро змастіть кремом, щоб він потрапив у кожну кулю.

Можна залишити булочки високим або надати їм класичнішу форму, злегка притиснувши їх лопаткою під час нанесення крему.

Ці булочки стануть ідеальним угощенням для ваших близьких та друзів.