Цей рецепт реально здатний вразити своїм смаком. Готуйте його, і фраза «попросити всі рецепти — і гості, і сусіди» точно не буде перебільшенням. Якщо ви любите котлети, спробуйте приготувати цю страву у духовці за наступним рецептом.
Покроковий рецепт приготування
Фарш
:
Для цього рецепту знадобиться 700 г фаршу. Підійде будь-який фарш, який добре тримає форму.
У фарш додайте луковицю дрібно нарізану, яйце, перець та сіль за смаком. Якщо фарш дуже сухий, для соковитості можна додати трохи молока або води.
Формування котлет
:
Розділіть фарш на 4 частини та сформуйте з нього кульки великі.
Викладіть їх на лист і в центрі шкірного зробіть поглиблення для начинки.
Начинка
:
Наріжте гриби та лук.
На сковороду добре розігріту без олії печериці викладіть і змастіть до випаровування вологи.
Потім додайте|додайте| масло|мастило| і лук нарізаний.
Додайте|добавляйте| сметану, на смак перець і сіль. Змастіть ще 2-3 хвилини. Начинка готове.
Запікання
:
Викладіть начинку у заглиблення у фарші та в духовці запікайте котлети при 180°C протягом 25 хвилин.
Дістаньте котлети з духовки і оберніть тонкими смужками бекону, накладаючи їх внахлест.
Посипте сиром натертим і поверніть до духовки ще на 15 хвилин.
Менше ніж за годину ви приготуєте чудову страву з фаршу у духовці!
Готові котлети
Ось як виглядають котлети у розрізі – апетитні, січні та неймовірно смачні. Ваші гості будуть у захваті від цієї страви!