Випробувавши такі лимони, ви навряд чи захочете повертатися до звичайних свіжих лимонів. Вдале поєднання спецій та приправ, доповнене пікантними нотками гострого перчика, надає лимону унікального та насиченого смаку. На заготівлю потрібно не більше 20 хвилин, а зберігати їх можна до року у прохолодному місці.
Перш за все добре вимийте лимони і акуратно промокніть паперовими рушниками. Потім поріжте лимони на кільця, видаливши насіння.
Тонко наріжте гострий перець на кільця.
Підготуйте скляну банку об’ємом 1 літр. На дно банки покладіть лавровий лист, чай-ю ложку насіння кропу, чверть чай-й л. перцю чорного горошком, насіння коріандру – півчайної л., пару зубчиків чесноку, дві чай-і л. солі та трохи перцю гострого.
Заповніть банку лимонними кільцями, додаючи ще дві чай-е л. солі. Розділити лимони таким чином. Після чого залийте лимонні заготовки холодною водою.
Закрийте банки кришками і добре струсіть їх для рівномірного розподілу інгредієнтів.
Їхній смак здивує всіх.