Капустяний шарлет: смачно, просто і по-домашньому. Мої просять мене кожні вихідні готувати його. Ділюся рецептом в коментарях

Капустяна шарлотка: смачно, просто і по-домашньому.

Я в захопленні від таких пирогів, незважаючи на те, що до капусти я не маю особливої ​​прихильності. Процес їх приготування можна назвати одним із найпростіших та швидкісних.

У чашу всипте яйця, додайте кефір із майонезом, сіль, соду та муку, ретельно все перемішайте.

Нарізану капусту обсмажте на сковороді, ввівши моркву у процес. Підсоліть і додайте|додайте| трохи уксу або лимонного соку.

Тепер, коли капуста набула м’якості, начинка готова.

Підготуйте форму, виклавши в неї папір для випічки (або змастивши олією за перевагою) і посипте трохи муки.

Розділіть у формі першу частину тесту (беріть трохи менше половини) і розгладьте її.

Зверху викладіть капустяну начинку рівною кулею і покрийте залишеним тестом. Відправте в уже попередньо розігріту духову шафу. Випікайте до появи апетитної золотистої корочки.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.