Я в захопленні від таких пирогів, незважаючи на те, що до капусти я не маю особливої прихильності. Процес їх приготування можна назвати одним із найпростіших та швидкісних.
У чашу всипте яйця, додайте кефір із майонезом, сіль, соду та муку, ретельно все перемішайте.
Нарізану капусту обсмажте на сковороді, ввівши моркву у процес. Підсоліть і додайте|додайте| трохи уксу або лимонного соку.
Тепер, коли капуста набула м’якості, начинка готова.
Підготуйте форму, виклавши в неї папір для випічки (або змастивши олією за перевагою) і посипте трохи муки.
Розділіть у формі першу частину тесту (беріть трохи менше половини) і розгладьте її.
Зверху викладіть капустяну начинку рівною кулею і покрийте залишеним тестом. Відправте в уже попередньо розігріту духову шафу. Випікайте до появи апетитної золотистої корочки.
Приємного апетиту!