Чебуреки з м’ясною начинкою, що нагадують ті, що продаються в чебуречних – із соковою начинкою і хрумким тоненьким тістом, рясним повітряними бульбашками. За цим рецептом тісто для чебуреків виходить особливо удалим: його легко розкачати в тонку кулю, при цьому воно добре утримує сочність начинки.
Змішайте у просторій мисці м’ясний фарш із кількох видів м’яса, додайте туди дрібно нарізані зелені трави та лук. У окремому посуді змішайте муку|борошно| з|із| гарячою водою і щипкою солі, замішуючи заварне тісто.
В іншій мисці з’єднайте муку, вбиті яйця, олію, рослинник, сіль, горілку і трохи цукру. Додайте до цієї суміші заварне тісто і ретельно перемішайте всі складові вручну. Оберніть готове тісто в харчову плівку та залиште його на півтори години для наполягання.
Після наполягання тісто розкотіть та викладіть на нього підготовлений фарш. Обережно загорніть чебуреки, затисніть краї пальцями та закріпіть їх за допомогою вилки. Обжаруйте чебуреки на сковороді до появи золотистої корочки.