Так картоплю готує тільки моя свекруха. Пиріжки зараз не готую: беру картоплю і готую цей шедевр. Ділюся рецептом в коментарях

Тільки моя свекруха так готує картопля.

Картопляни тісто подобається багатьом господаркам за його легкість у приготуванні, здатність зберігати м’якість і свіжість протягом тривалої години, а також за те, що воно мало вбирає олію під час змаження.

Картоплю зваримо у трохи підсоленій воді, а потім воду злийте в окремий посуд.

До пюре додаємо яйця, трохи цукру, дріжджі та відвар, все добре перемішуємо.

Поступово просіюємо муку|борошно| і додаємо її в тісто, дбайливо замішуючи.

Розділяємо тісто на невеликі шматочки, накриваємо і даємо відпочити ще п’ять хвилин.

Змастимо на сковороді в олії до золотистої корочки з обох боків.

Таке тісто відмінно підійде для пиріжків як начинкою, так і без.

У будь-якому варіанті випічка вийде ароматною та пишною.

Відображено використовуючи Just Read

Report an error

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.