Пропоную рецепт надзвичайно простого, але при цьому вишуканого десерту, який обов’язково порадує шкірного. Простота приготування поєднується з вишуканим смаком, створюючи справжній кулінарний витвір мистецтва.
Для тесту необхідно взяти яйця, додати до них трохи солі та цукор, все ретельно перемішати.
Потім всипаємо муку, прагнучи того, щоб маса стала гладкою і без грудок.
Далі вводимо молоко, що залишилося і додаємо розтанув вершкове масло, домагаючись абсолютної однорідності тесту.
Готове тісто виливаємо в лист, застелений пергаментним папером, розміром приблизно 43×33 см і відправляємо у попередньо розігріту до 190 градусів духовку на 25 хвилин.
Після того, як випічка буде готова, даємо їй охолонути протягом 10 хвилин, потім аккуратно перевертаємо на інший бік і залишаємо до повного остигання.
Для крему використовуємо холодний вершковий сир, до якого додаємо цукрову пудру та вершки, збиваючи міксером до отримання густої маси.
На охолодження корж рівномірно розподіляємо підготовлений крем та викладаємо зверху вишні.
З великою акуратністю згортаємо десерт у рулетів, потім розрізаємо його навпіл і прикрашаємо сахарною пудрою.
Виходитиме чудовий десерт, який стане окрасою будь-якого чаювання.