Легкий, повітряний та низькокалорійний торт «Бите скло» на святковий стіл: ділюся рецептом
Торт «Бите скло»
Приготування:
Спочатку готуємо желе за пакувальною інструкцією. Розчиняємо його в гарячій воді, ретельно перемішуємо і холодильник відправляємо на 3 години для застигання. У цей час можна вийняти з холодильника згущене молоко і сметану, щоб вони трохи прогрілися до кімнатної температури.
Після застигання нарізаємо желе на кубики прямо в ємності.
Желатин (25 г) розчиняємо у 150 мл води.
В окремій ємності змішуємо сметану, згущене молоко і розчинений желатин.
Потім акуратно з’єднуємо сметанно-згущену суміш із кубиками желе.
Отриману масу викладаємо у форму для торта. Якщо бажаєте, на дно форми можна викласти шар печива, але це необов’язково.
Відправляємо торт до холодильника приблизно на 4 години для застигання.
Приємного апетиту!