Чому я варю 1 кг моркви з яблуками? В магазині такого просто не знайдете. Так мало хто готує, а дарма. Ділюся рецептом в коментарях

Для чого я варю 1 кг моркви з яблуками? Та просто у магазині такого не знайти. Так мало хто готує, а зря

Ось вам рецепт натурального соку з яблук та моркви, що ідеально підходить як для миттєвого вживання, так і для зимового запасу. Цей напій незрівнянно кращий за покупний і обов’язково порадує вас своїм смаком!

Наріжте яблука на дольки і моркву – на товсті кусочки.

Поставте кастрюлю на вогонь середньої потужності, варіть під закритою кришкою протягом 40 хвилин, доки морква не стане м’якою.

Усі варені інгредієнти слід подрібнити до однорідного стану за допомогою понурювального блендера.

Тепер сік готовий до вживання! Налийте його у улюблений графін і насолоджуйтесь свіжим смаком!

Якщо ж ви хочете зберегти цей сік на зиму, його можна розлити гарячим по стерилізованих банках.

Приємного вам проведення години в колі близьких, насолоджуючись цим чудовим напоєм!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.