Якщо ви спробуєте хоча б раз цей метод лимонної шкірки, ви ніколи не захочете їсти свіжі лимони. Ділюся рецептом в коментарях

Спробувавши хоч раз цей спосіб заготівлі лимона, свіжі лимони їсти більше не захочеться.

Випробувавши такі лимони, ви навряд чи захочете повертатися до звичайних свіжих лимонів. Вдале поєднання спецій та приправ, доповнене пікантними нотками гострого перчика, надає лимону унікальний і насичений смак. На заготівлю потрібно не більше 20 хвилин, а зберігати їх можна до року в прохолодному місці.

Насамперед добре вимийте лимони і акуратно промокніть паперовими рушниками. Потім поріжте лимони на кільця, видаливши насіння.

Тонко поріжте гострий перець на кільця.

Підготуйте скляну банку об’ємом 1 літр. На дно банки покладіть лавровий лист, чай-ю ложку насіння кропу, чверть чай-й л. перцю чорного горошком, насіння коріандру – півчайної л., пару зубчиків часнику, дві чай-і л. солі та трохи перцю гострого.

Заповніть банку лимонними кільцями, додаючи зверху ще дві чай-е л. солі. Розподіліть лимони в такий спосіб. Після чого залийте лимонні заготовки холодною водою.

Закрийте банки кришками і добре струсіть їх рівномірного розподілу інгредієнтів. Залишіть банки на тиждень для наполягання.

Їхній смак здивує всіх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.