Цей рецепт кабачків дуже простий, а результат тішити своїм смаком. Готуються вони за лічені хвилини та з’їдаються миттєво. Мінімум інгредієнтів робить цю страву дешевою та швидкою, але при цьому неймовірно смачною.
Приготування:
Приготування соусу
:
Змішайте соєвий соус, гірчицю, часник подрібнень, приправу для шашлику, сіль та кріп. Ретельно інгредієнти все перемішайте. Соус готовий.
Підготовка кабачків
:
Очистіть від шкірки кабачки і наріжте невеликими брусочками. Додайте паприку та муку, добре перемішайте.
Жарка кабачків
:
Обсмажуйте кабачки на сковороді на сильному вогні з невеликим колом олії рослинного до золотистого кольору, помішуючи постійно. Викладіть у миску обжарені кабачки.
Змішування із соусом
:
До гарячих кабачків додайте|додайте| приготуйте соус і добре перемішайте. Кабачки готові.
Якщо ви ще не куштували цей рецепт кабачків, обов’язково приготуйте! Незважаючи на простоту, вони виходять неймовірно смачними. Будь ласка, поділитися в коментарях, чи пробували ви такі кабачки і як їх готуєте ви? Мені буде дуже цікаво дізнатися про ваші рецепти.
Приємного апетиту!