Для всіх ласунів у мене є чудовий рецепт десерту з ананасів та сиру без додавання цукру. Це чудова альтернатива калорійним тістечкам і тортам.
Десерт виходить неймовірно ніжним і незрівнянно смачним. По суті це чудове суфле, яке як дорослим підійде, так і дітям, а також стане прикрасою як буденного, так і святкового столу. Приготувати цей десерт і порційно, використовуючи невеликі формочки.
Як готувати:
Сир необхідно подрібнити за допомогою занурювального блендера до отримання однорідної маси.
У мисці змішуємо 30 г желатину зі 100 мл води.
Розтоплюємо желатин на водяній бані чи мікрохвильовій печі.
Ананаси консервовані нарізаємо на шматочки, а в кухоль переливаємо сік.
Сік додаємо у сирну масу, ретельно перемішуємо і знову збиваємо блендером.
Розтоплений желатин вливаємо в сир і збиваємо до однорідності, щоб желатин змішався повністю з сиром.
Додаємо нарізані ананаси в сирну суміш та акуратно перемішуємо.
Викладаємо масу у форму, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2-3 години.
Коли десерт застигне, перевертаємо його на тарілку.
Нарізаємо десерт на порції та подаємо до столу.
Сподіваюся, цей десерт порадує вас та ваших близьких.