У мене зелень у холодильнику лежить 2 місяці та як свіжа. Як її зберігаю без склянок із водою: розповідаю у коментарі

У мене зелень у холодильнику лежить 2 місяці та як свіжа: як її зберігаю без склянок з водою

Сьогодні хочу з вами поділитися чудовим способом, який допоможе тривалу годину зберігати зелень у холодильнику свіжою, наче тільки зірвана з грядки. При такому зберіганні зелень залишатиметься свіжою близько двох місяців.

 

Зазвичай я так зберігаю так петрушку та кріп. А ось зелений лук вирощує на підвіконні, тому він у мене і так завжди свіжий.

 

Значить, спочатку потрібно помити зелень і розкласти на рушник.

 

Тепер слід загорнути кріп і петрушку нещільно в цей рушник. Будьте обережні, щоб не пошкодити гілки.

 

Покладіть зелень, загорнуту в рушник, поліетиленовий пакет і помістіть у холодильник біля відділення для овочів. Пакет зав’язувати не потрібно, все має бути не щільно.

 

Вологості, що залишається після миття на зелені та рушнику, достатньо для того, щоб кріп та петрушка тривалу годину залишалися свіжими. Нічого не гниє, плісняви ​​немає. петрушка та кріп свіжі та ароматні.

 

Крім того, не потрібно ставити склянки з водою, які посідають місце і можна випадково пролити.

 

А як ви зазвичай зберігаєте зелень?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.