Як я готую “Оселедець під пальто”: розкладаю шари тільки в такому порядку і ніяк інакше. Адже багато людей роблять помилки. Рецептом та порядком шарів ділюся в коментарі

Як я готовлю “Оселедця під шубою”: кулі викладаю тільки в такому порядку і ніяк інакше

Привіт усім! Сьогодні ми приготуємо знаменитий салат «Оселедець під шубою», без якого важко уявити справжній святковий стіл. У цьому відео я поділюся з вами своїм методом приготування цієї простої і водночас вишуканої страви. Салат виходить особливо соковитим та апетитним.

Для початку беремо відварені овочі – картопля, морква, буряк та яйця. Все це натираємо на великій тертці. Овочі можна як зварити, так і запікати у духовці, загорнувши у фольгу.

Буряки варимо окремо, щоб уникнути фарбування інших інгредієнтів. Для салату нам також знадобиться половина цибулі, яку ми дрібно нарізаємо. Можна вибрати білий або червоний лук.

Якщо хочете, лук можна маринувати: додайте чайну ложку цукру та чайну ложку 9% уксуса, залийте кип’ятком і залиште на 15 хвилин, після чого воду треба злити.

Для салату беремо філе оселедця, нарізаємо на дрібні кубики. Я використовую вже готове філе оселедця в олії. Потім змішуємо нарізаний оселедець із луком.

Кулі салату укладаємо таким чином: Мені подобається збирати салат у прозорій формі. Спочатку викладаю кулю картоплі, яка робить салат особливо смачним та нежним.

Картоплю злегка притискаю, змащу невеликою кількістю майонезу і трохи підсолюю. Потім слідує куля оселедця з луком, який також трохи притискаємо.

Після оселедця йде куля тертих відварених яєць. Поступово розподіляємо, змащуємо майонезом і трохи підсолюємо.

Четвертою кулею йде морква, знову трохи майонезу та трохи солі.

І нарешті, верхню кулю з тертих буряків, яку також змащуємо майонезом. Готовий салат ставлю в холодильник для просочення.

Іноді важко утриматися, щоб не скуштувати салат відразу ж. Перед подачею салат прикрашаємо.

Салат «Оселедець під шубою» виходить не тільки смачним, а дуже ніжним.

Напишіть у коментарях, як ви готуєте цей салат.

Приємного апетиту всім!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.